the Challenge
Ministry-Nieuws-Info
Lakeland, Florida, USA  Friday August 05, 2005

Lieve mensen,

Vertalers van Engels naar Vlaams/Nederlands voor "The Challenge":

Het valt voor ons erg moeilijk de Nederlandse/Vlaamse taal te realizeren van deze krant van de Ministry. Simpelweg dat erg geen tijd over meer is alles nog eens te vertalen. Daarom vragen wij voor getrouwe mensen die eventueel voor de vertaling willen instaan! Je moet wel de Engelse en Nederlandse taal vloeiend beheersen!

Taak omschrijving:

Maandelijkse nieuws informatie van Engelse taal naar Nederlandse taal omzetten in text format van Word of via E-mail HTML text, naar gelang de mogelijkheid. Het is echter niet teveel. Gewoonlijk twee pagina (A-4 formaat; Europees) Je moet de vaardigheid en tijd hebben om dit getrouw te kunnen volbrengen. Zo mogelijk willen wij zowel de Engels - en Nederlandse talige uitgaven tegelijkig online publiseren! (Op de Ministry web-site en via e-mail van geselecteerden; geen junk!) Dit op vrijwillige basis! Niet tegen staand dat als er conferenties  en of events zijn, georganizeerd door deze Ministry, alle inkoms gratis zijn. Tickets worden opgestuurd!

Jouw reactie:

Schrijf in de "Contact us" site ons je gegevens en kort iets over jezelf en je motiven. Wat ook de Europese wetten bepalen, je begrijpt wel dat wij selecties maken vanuit een Christelijk standpunt. Jongelui onder de 18 jaar moeten schriftelijk toelating hebben van hun ouders.

Jouw Persoons omschrijving:

Je voornaam; Achernaam; Adres; Woonplaats; Land; Telefoon; E-mail; leeftijd; man of vrouw; Getrouwd of niet; Kerk history; je voorganger (Christelijk levensstijl; referentie)

Normen:

Volgens de Americaanse wetgeving.

Privecy:

Je persoonlijke gegevens blijven intern en worden niet aan derden gedeeld! Dat is wat wij "respect of privecy" noemen. Wel kan alleen je naam vermeld worden, als "Nederlandse vertaling verzorgd door..."! Dit in overleg!

Deze ministry web-site staat in voor minstens 350.000 bezoekers per jaar! Het groeit nog steeds. Daarvoor zijn wij met alles betreft deze Ministry serious wat mensen betreft. Uit het vlaamse gedeelte hebben wij een zeer groot aantal bezoekers. Nr.3 op de bezoekerslijst van de landen!

 “The Challenge Ministry-News-Line
Nederlandse vertaling verzorgd door...
Edities komen van:
God’s Outreach Ministry Int. Inc.
P. O. Box 93404; Lakeland; Florida; 33804-3404; Phone/Fax: (863) 853-8798; 
www.Godsoutreachministryint.org   www.Riverofjordan.org  www.Prophetoffice.org